Zoek

Mogelijk helpt ons zoekformulier u op weg. U kunt zoeken met een combinatie van minimaal drie lettertekens en maximaal drie woorden met een totale lengte van dertig lettertekens.

Vindt u niet wat u zoekt: bel (06 21213517) of ons en wij helpen u graag verder.


Ruimtelijke versie van onze modelbouwplaat op het verhuisbericht dat Woningcorporatie Woonstede verspreidde bij de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor.


Platte bouwplaat op het verhuisbericht dat Woningcorporatie Woonstede verspreidde bij de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor.


Plattegrond van Ede op een verhuisbericht met de oude en de nieuwe lokatie van Diomede, het hoofdkantoor en de Woonwinkle van Woningcorporatie Woonstede.


Plattegrond van Woningcorporatie Woonstede met een bouwplaat en een plattegrond van Ede met daarop de oude en de nieuwe lokatie van het kantoor.


Typografie en pictogrammen vormen samen de plattegrond van een straat en geven identiteit aan de woontorens.


Pictogrammen en typografie vormen in zes combinaties de plattegrond van een straat en geven identiteit aan de woontorens.


Strooipatroon in tweekleurendruk opgebouwd uit elementen uit de huisstijl op een boekomslag.


Zwartwit versie van de nieuwsbrief die Wooncorporatie Woonstede ons vroeg te ontwerpen om bewoners te infomeren over de renovatie van de Uitvindersbuurt.


In twee kleuren gedrukte versie van de nieuwsbrief die Woonstede ons vroeg te ontwerpen om bewoners te infomeren over de renovatie van de Uitvindersbuurt.


Fullcolour versie van de nieuwsbrief die Wooncorporatie Woonstede ons vroeg te ontwerpen om bewoners te infomeren over de renovatie van de Uitvindersbuurt.


Voor Woonstede ontwierpen wij in 2000 een logo voor de Uitvindersbuurt en in 2007 een nieuwe versie van het beeldmerk


Cover met een strooipatroon in tweekleurendruk opgebouwd uit elementen uit de eveneens door ons ontworpen huisstijl.


Twee bladzijden uit het binnenwerk van een boekje in tweekleurendruk met duotone voor een wooncorporatie.


Routeborden in het trappenhuis. Onderdeel van de interne bewegwijzering in een kantoor met flexibele werkplekken.


Naamborden bij de lift. Onderdeel van de interne bewegwijzering in een kantoor met flexibele werkplekken.


Interne bewegwijzering in een kantoor met flexibele werkplekken: naambord aan de binnenzijde van een meerpersoons vergaderruimte.


Naambord aan de buitenzijde van een tweepersoons spreekkamer. Onderdeel van de interne bewegwijzering in een kantoor met flexibele werkplekken.


Routeborden naar het restaurant. Onderdeel van de interne bewegwijzering in een kantoor met flexibele werkplekken.


Kunstopdracht van Wooncorporatie Woonstede om flats in Ede een herkenbare identiteit te verlenen en de bewoners de gelegenheid om even te gaan zitten.