Leporello met zeven dessins

Café Podium, waar wij destijds regelmatig een cappuccino met een glaasje water dronken, bestond tien jaar. Tien vaste bezoekers werden uitgenodigd een maand lang de wand tegenover het café – de zijwand van de – aan te kleden.
Wij ontwierpen een aantal patronen waarvan we er één als op de muur plakten. Daarnaast werkten we zeven varianten uit en bundelden deze in een leporello boekje.

‘7 dessins’ verscheen als eerste uitgave in de reeks rijfels. Van Dale omschrijft rijfels als afsnijdsel van papier. Normaal gesproken verdwijnen na het schoonsnijden van drukwerk deze onbedrukte reststroken in de oudpapierbak. Wij lieten jarenlang op deze reststroken vrij werk mee drukken: onze rijfels.

Ontwerpers van geometrische patronen

Ons streven is om in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en producenten hoogwaardige grafische producten te ontwerpen waarin schoonheid, relevantie en praktisch nut onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bent u op zoek naar ontwerpers met een dergelijke aanpak? Bel (06 21213517) of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.