Een ruimtelijk dessin

Een wereldstad in een A0 ladenkast
Al meer dan twintig jaar lang presenteert Galerie PhÅ“bus in Rotterdam een paar keer per jaar een zogenaamd : ‘In het tekeningenkabinet, een kleine kamer met ingelegd eikenhouten lambrisering en niet teveel zon, staan twee ladekasten, elk met acht laden (...). Aan kunstenaars wordt zo open mogelijk gevraagd: wil je iets in een (of in twee) lade(n) neerleggen? Het resultaat kan variëren van een kleine presentatie van autonome werken tot een specifiek voor de ruimte van een lade gemaakte installatie.’

Wij toonden in onze lade Großstadt: een ruimtelijk dessin opgebouwd uit tweezijdig bedrukte vierkante vellen papier van 10 bij 10 cm die dankzij twee vouwen en één snee gevouwen konden worden tot kleine ruimtelijke objecten.

Ontwerpers van dessins

Ons streven is om in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en producenten hoogwaardige grafische producten te ontwerpen waarin schoonheid, relevantie en praktisch nut onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bent u op zoek naar ontwerpers met een dergelijke aanpak? Bel (06 21213517) of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.