Een CD met filmmuziek

Zoekt u een stevige vormgeving voor vluchtige herinneringen?
In 2000 bestond het fenomeen filmhuis – de vertoningsplek die een alternatief biedt voor de doorgaans eenzijdige programmering van bioscopen – vijfentwintig jaar. Om dit te vieren gaf Stichting Projector een cd uit met muziek afkomstig uit ‘filmhuisfilms’. Wij verzorgden de vormgeving van dat project.

Wij ontwierpen een beeldmerk dat bestaat uit twee schijven, die zowel een cd als een filmspoel verbeelden. De titel FILMMUZIEK vormt de filmstrook. Deze tekst is gezet in een voor deze opdracht ontworpen letter. De lens van de projector is tevens een natuurhoorn.
Het beeldmerk plaatsten we in zijn geheel op de voorkant van het filmblikje en het affiche. Op de cd staat een variant met alleen de spoelen en de titel. In het boekje hebben we het beeldmerk opgedeeld in ‘film’ en ‘muziek’.
Het zilverkleurige blikje heeft een zwarte zeefdruk, het zwarte papier voor het affiche een zilverkleurige drukgang.

Vormgevers van affiches

Ons streven is om in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en producenten hoogwaardige grafische producten te ontwerpen waarin schoonheid, relevantie en praktisch nut onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bent u op zoek naar ontwerpers met een dergelijke aanpak? Bel (06 21213517) of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.