Plattegronden

Wilt u met uw plattegrond een verhaal vertellen, een sfeer weergeven, overzicht bieden, gevonden worden of inzicht geven? Wij ontwerpen heldere plattegronden met een specifiek doel. , , of een . In een weloverwogen vormgeving die aansluit bij uw vraag, uw doelgroep en het afgebeelde gebied.
Zo wijst onze op de Klarendalseweg bezoekers naar het Modekwartier. toont hoeveel creatieve ondernemers er zich per wijk bevinden. De kaart van laat de sfeer en de ligging van deze camping in het groen zien. Kaarten zoals , , vertellen een persoonlijk verhaal.

Ontwerpers van plattegronden

Bent u ook op zoek naar ontwerpers van bijzondere plattegronden? Bel (06 21213517) of mail ons (post@przewalski.nl) voor een vrijblijvende afspraak.
Blader verder naar:

Schematische stadsplattegrond van Apeldoorn in een informatiekrant verschenen bij een expositie verspreid over zeven locaties.
De plattegrond van een doolhof in goud en geel gedrukt op een envelop: warme versie van onze bijdrage aan de grafische vormgeving voor Centraal Museum Utrecht.
Wereldkaart voor in de personeelskantine van Fortis Utrecht die duidelijk moest maken dat de bank-verzekeraar wereldwijd actief was.
Plattegrond van de begane grond van het Canisius College in Nijmegen in het programmaboekje voor de reünie bij het 100 jarig bestaan.
Een ansichtkaart met een plattegrond en bordspel, door de gemeente aangeboden aan de bewoners van de Nijmeegse Vinex-wijk De Waalsprong.
Gelaagde en uitklapbare plattegrond van Moskou in gezeefdrukt boek van Gea Grevink. Moskwa werd in1991 hors concour gerekend tot Best Verzorgde Boeken.
Plattegrond van Ede op een verhuisbericht met de oude en de nieuwe lokatie van Diomede, het hoofdkantoor en de Woonwinkle van Woningcorporatie Woonstede.
De opengevouwen plattegrond die laat zien hoeveel organisaties en individuen in Gelderland werkzaam zijn in de creatieve sector.
Cartografie van Arnhem: een routekaart ter gelegenheid van een atelierroute gedrukt op een stevige envelop.
Schematische cartografie van Apeldoorn met daarop het centrum, De Maten en een plattegrond van Zevenhuizen.
Plattegrond van de Zuid-Franse regio Cathares voor de website van La Ligne Verte, touroperator voor fiets- en wandelvakanties in Zuid-Frankrijk.
Muurschildering met plattegrond en landmarks die halverwege de Klarendalseweg bezoekers verleidt het Modekwartier verder in te lopen.
Plattegrond van een natuurkampeerterrein die de sfeer, ligging en opdeling van de camping zichtbaar maakt, gedrukt op de achterzijde van het briefpapier.
Plattegronden op het boekomslag van Steen voor Steen, een boek over landschappelijke invloeden die zijn terug te vinden in de Arnhemse stedenbouw.
Kunstwerk: aluminium schijf met panoramische tekening van torens, gebouwen en bruggen aan de horizon en in contour de plattegrond van Gelderland.
Plattegrond, onderdeel van de bewegwijzering in De Transformatie, afgedrukt achterop een expositiekrant bij een open dag in het bedrijfsverzamelgebouw.
Eenvoudig te bewerken plattegrond van de Braamberg, een van de vijf locaties van de Volkstuindersvereniging Arnhem.
Routekaart uit een boekje waarin Margreet C. Stubbe de levensgeschiedenissen beschrijft van mennonietenfamilies uit West-Pruisen, de Oekraïne en Canada.
Onze centrumkaart van Nijmegen met Stadseiland Veur-Lent aan de overkant van de Waal op een A3-scheurblok voor het Regionaal Bureau voor Toerisme RBT KAN.
Een linoleumsnede van de plattegrond van Arnhem op het omslag van een boekje waarin bezoekers stempels konden verzamelen bij de kunstenaars.
Opengevouwen versie van een stadsplattegrond van Arnhem, ontworpen voor de gezamenlijke galeriehouders.
Een gezeefdrukte plattegrond van Gelderland te vouwen tot ruimtelijk object. Opdracht bij twintigjarig bestaan van Stichting Beeldende Kunst.
Plattegrond voor in de buurtkrant van Sint Marten-Sonsbeekkwartier ter gelegenheid van de officiële samenvoeging tot één wijk.
Een gestileerde plattegrond van het centrum van Nijmegen voor een uitnodiging voor een expositie met vrij grafisch werk.
Routekaart met een wandeling langs kunstwerken die na eerdere Sonsbeek tentoonstellingen een vaste plek hebben gevonden in en om de stad.
Muurschildering met plattegrond van Doesburg in de vorm van een wapenschild met daarop de stad temidden van groen en omsloten door water en stadswallen.
Centrumkaart met stadswandeling voor in de stadsgids van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen RBT KAN.
Responsive website Métropele toont door toevalsgetallen gedefinieerde plattegronden van een niet bestaande metropool.
Przewalski Ontwerpers
grafisch vormgevers
06 21213517