grafisch vormgevers

Plattegronden

Wilt u met uw plattegrond een verhaal vertellen, een sfeer weergeven, overzicht bieden, gevonden worden of inzicht geven? Wij ontwerpen heldere plattegronden met een specifiek doel. , , of een . In een weloverwogen vormgeving die aansluit bij uw vraag, uw doelgroep en het afgebeelde gebied.
Laten weten waar u zich bevindt is voor ons meer dan een stip op de kaart plaatsen.
Zo wijst onze op de Klarendalseweg bezoekers naar het Modekwartier. toont hoeveel creatieve ondernemers er zich per wijk bevinden. De kaart van laat de sfeer en de ligging van deze camping in het groen zien. Kaarten zoals , , vertellen een persoonlijk verhaal.

Ontwerpers van plattegronden

Bent u ook op zoek naar ontwerpers van bijzondere plattegronden? Bel (06 21213517) of mail ons (post@przewalski.nl) voor een vrijblijvende afspraak.
Blader verder naar:
Schematische kaart van Apeldoorn in een informatiekrant verschenen bij een expositie verspreid over zeven locaties.
De plattegrond van een doolhof in goud en geel gedrukt op een envelop: warme versie van onze bijdrage aan de grafische vormgeving voor Centraal Museum Utrecht.
Wereldkaart voor in de personeelskantine van Fortis Utrecht waarop in één oogopslag te zien was dat de bank-verzekeraar wereldwijd actief was.
Kaart van de begane grond van het schoolgebouw van het Canisius College in Nijmegen in het programmaboekje voor de reünie bij het 100 jarig bestaan.
Een ansichtkaart met een op een mens-erger-je-niet gebaseerd bordspel, door de gemeente aangeboden aan de bewoners van de Nijmeegse Vinex-wijk De Waalsprong.
Gezeefdrukt boek van Gea Grevink met gelaagde en uitklapbare plattegrond van Moskou. Moskwa werd in1991 hors concour gerekend tot Best Verzorgde Boeken.
Plattegrond van Ede op een verhuisbericht met de oude en de nieuwe lokatie van Diomede, het hoofdkantoor en de Woonwinkle van Woningcorporatie Woonstede.
Opengevouwen plattegrond op de Creatieve Kaart die laat zien hoeveel mensen en organisaties in Gelderland werkzaam zijn in de creatieve sector.
Cartografie van Arnhem: een routekaart ter gelegenheid van een atelierroute gedrukt op een stevige envelop.
Schematische stadsplattegrond van Apeldoorn met daarop het centrum, De Maten en een wijkkaart van Zevenhuizen.
Plattegrond van de Zuid-Franse regio Cathares voor de website van La Ligne Verte, touroperator voor fiets- en wandelvakanties in Zuid-Frankrijk.
Cartografie met landmarks op een muurschildering die halverwege de Klarendalseweg bezoekers verleidt het Modekwartier verder in te lopen.
Plattegrond van natuurkampeerterrein, gedrukt op de achterzijde van briefpapier, die de sfeer, ligging en opdeling van de camping zichtbaar maakt.
Stadskaarten op het boekomslag van Steen voor Steen, een boek over landschappelijke invloeden die zijn terug te vinden in de Arnhemse stedenbouw.
Kunstwerk: aluminium schijf met panoramische tekening van torens, gebouwen en bruggen aan de horizon en in contour de plattegrond van Gelderland.
Plattegrond, onderdeel van de bewegwijzering in De Transformatie, afgedrukt achterop een expositiekrant bij een open dag in het bedrijfsverzamelgebouw.
Eenvoudig te bewerken plattegrond van de Braamberg, een van de vijf locaties van de Volkstuindersvereniging Arnhem.
Routekaart uit een boekje waarin Margreet C. Stubbe de levensgeschiedenissen beschrijft van mennonietenfamilies uit West-Pruisen, de Oekraïne en Canada.
Onze centrumkaart van Nijmegen met Stadseiland Veur-Lent aan de overkant van de Waal op een A3-scheurblok voor het Regionaal Bureau voor Toerisme RBT KAN.
Een linoleumsnede van Arnhem op een stadskaart met atelierroute. Omslag van een boekje waarin bezoekers stempels konden verzamelen bij de kunstenaars.
Opengevouwen versie van een plattegrond van Arnhem, ontworpen voor de gezamenlijke galeriehouders.
Kaart van Gelderland te vouwen tot ruimtelijk object. Jubileumgeschenk voor het twintigjarig bestaan van de Stichting Beeldende Kunst Gelderland.
Wijkkaart voor in de buurtkrant van Sint Marten-Sonsbeekkwartier ter gelegenheid van de officiële samenvoeging tot één wijk.
Een gestileerde experimentele plattegrond van Nijmegen gebruikt voor een uitnodiging voor een expositie met vrij grafisch werk.
Routekaart met een wandeling langs kunstwerken die na eerdere Sonsbeek tentoonstellingen een vaste plek hebben gevonden in Arnhem.
Muurschildering met stadskaart van Doesburg in de vorm van een wapenschild met daarop de stad temidden van groen en omsloten door water en stadswallen.
Onze centrumkaart met stadswandeling van Arnhem voor in de stadsgids van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen RBT KAN.
Responsive website Métropele toont door toevalsgetallen gedefinieerde stadskaarten van een niet bestaande metropool.